miercuri, 18 martie 2020

Dezvoltarea personală

   Vă îndemn să realizăm împreună niște proiecte:

1.  Inimă recunoscătoare
 
    Descărcați poza cu inima necolorată și necompletată și colorați, completați cu lucrurile pentru care sunteți voi recunoscători. Aveți și un exemplu mai jos de completare. Faceți o poză cu lucrarea și trimiteți-mi-o pe whatsapp.


 2.  Campionii sănătății

    Realizați un afiș sau un video în care să sfătuiți cum să procedeze copiii și oamenii din jur în această perioadă.3. Campania ,,Totul va fi bine,,

      Ne putem alătura și noi campaniei internaționale ,,Totul va fi bine,, prin care putem colora, picta sau alcătui din materiale care sunt la îndemâna noastră în casă un curcubeu sub care vom scrie mesajul campaniei. Mai jos avem exemple diverse de confecționare a curcubeului. Îl realizați pe cel care vă place, cu materialele pe care le dețineți sau puteți crea prin alte metode dorite de voi.
   Faceți o poză cu voi și desenul și trimiteți-mi-o. 


 
4. Scrisoarea prieteniei

       Scrie  o scrisoare către un coleg sau mai mulți din clasă în care să îți exprimi dorul.


5. Superoul salvator

      Desenați, construiți din lego, din plastilină, din materiale reciclabile sau ce material doriți (și aprobat de părinți) un supererou. Scrieți pe o foaie numele lui, ce puteri vreți să aibă și de ce, cum vă poate ajuta pe voi și cum îl puteți ajuta voi pe el.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu